De 5 leukste foodtrucks op Central Park

Op 26 mei vindt Central Park plaats in Utrecht. Het festival staat bekend om de romantische parksetting en picknickweide waar uitgebreid gepicknickt en gegeten kan worden. Want aan foodtrucks geen gebrek: van luxe burgers tot authentieke wereldgerechten. Benieuwd wat je dit jaar allemaal kunt verwachten? We hebben de 5 leukste foodtrucks voor je op een rijtje gezet.

5. Bakblik

Bakblik is er om festivalbezoekers te voorzien van het lekkerste plantaardige eten. Deze sfeervolle foodtuck, omgebouwd vanuit een oude paardenwagen, serveert eten waar iedereen van kan genieten. Vegans, vegetariërs, flexitariërs, mensen met lactose-intolerantie maar ook echte vleeseters.

Bakblik  Bakblik 2

Specialiteiten: falafel burger, champignons in bierbeslag, bulgursalade en vegan brownie.

4. Dames van het Verboden Fruit

Alle fruitige creaties die uit deze jaren ’50 sapkar worden geserveerd, zijn ter plekke vers bereid. De sappen, limonades, cocktails en kokosnoten zijn niet alleen heel lekker, maar zien er ook nog eens fantastisch uit.

Verboden Fruit  Verboden Fruit

De fruitigste foodtruck van Nederland heeft als specialiteiten: limonades, punches, slow juices, cocktails en mocktails.

3. Indian Roast

Het is niet moeilijk om weg te dromen bij een heerlijk gerecht van de in het oog springende foodtruck Indian Roast. De smaken van hun Indiase broodjes, curry’s en andere gerechten voeren je mee naar de wonderlijke en kleurrijke wereld van het veelzijdige India.

Indian Roast 1  Indian Roast 2

Specialiteiten: Indian Gamba-Steak Roll, Indian Pulled Chicken Curry Roll en Indian Naan Chicken Roll.

2. Rolled

Vanuit een enorme pannenkoek serveert Rolled de meest verrassende combinaties en ingrediënten die je niet direct in een pannenkoek verwacht. Ze spelen volop met lokale ingrediënten wat de Rolled pannenkoek buitengewoon bijzonder maakt.

Rolled Foodtruck 1  Rolled Foodtruck 2

Specialiteiten: Salted Caramel, Oreo crunch Aardbei, Geitenkaas, Zalm, Speculaas en Pompoen pannenkoek.  

1. Meneer Smakers

Meneer Smakers bereidt gastronomische burgers gemaakt van ambachtelijk gedraaid vlees. De burgers worden belegd met de meest verse ingrediënten, direct van het land. Meneer Smakers verwelkomd je direct in de familie. Bestel ‘De Opa Harry’, ‘De Mevrouw Smakers’, of proef van het ‘Zusje Fleur’ met een geheime Smakerssaus naar familierecept.

Meneer Smakers 1  Meneer Smakers 2

Specialiteit: ‘De Verre Oom Lee’, een gegrilde runderburger met gemarineerde paddenstoelen, soja sesam, aubergine en bacon.  Op een salade van rodekool, appel, rozijnen en een heerlijke wasabi mayonaise.

De reguliere kaartverkoop start op 2 februari!