De 5 leukste foodtrucks op Central Park

Op 26 mei vindt Central Park plaats in Utrecht. Het festival staat bekend om de romantische parksetting en picknickweide waar uitgebreid gepicknickt en gegeten kan worden. Want aan foodtrucks geen gebrek: van luxe burgers tot authentieke wereldgerechten. Benieuwd wat je dit jaar allemaal kunt verwachten? We hebben de 5 leukste foodtrucks voor je op een rijtje gezet.

5. Bakblik

Bakblik is er om festivalbezoekers te voorzien van het lekkerste plantaardige eten. Deze sfeervolle foodtuck, omgebouwd vanuit een oude paardenwagen, serveert eten waar iedereen van kan genieten. Vegans, vegetariërs, flexitariërs, mensen met lactose-intolerantie maar ook echte vleeseters.

Bakblik  Bakblik 2

Specialiteiten: falafel burger, champignons in bierbeslag, bulgursalade en vegan brownie.

4. Dames van het Verboden Fruit

Alle fruitige creaties die uit deze jaren ’50 sapkar worden geserveerd, zijn ter plekke vers bereid. De sappen, limonades, cocktails en kokosnoten zijn niet alleen heel lekker, maar zien er ook nog eens fantastisch uit.

Verboden Fruit  Verboden Fruit

De fruitigste foodtruck van Nederland heeft als specialiteiten: limonades, punches, slow juices, cocktails en mocktails.

3. Sergeant Pepper

Sergeant Pepper maakt Indiaas eten met een eigen twist. Hoe ze dat precies doen? Ze maken alles zelf! Van spicemix tot pickle, van curry tot kulfi. Ze werken alleen met verse ingrediënten en het liefst met eerlijke & seizoensgebonden producten.

    

Het is niet moeilijk weg te dromen bij een heerlijk gerecht van Seargeant Pepper. De smaken van hun gerechten voeren je mee naar de wonderlijke en kleurrijke wereld van het veelzijdige India.

2. Rolled

Vanuit een enorme pannenkoek serveert Rolled de meest verrassende combinaties en ingrediënten die je niet direct in een pannenkoek verwacht. Ze spelen volop met lokale ingrediënten wat de Rolled pannenkoek buitengewoon bijzonder maakt.

Rolled  Rolled Foodtruck 1   

Specialiteiten: 'De warme janus', een pannenkoek met appel, salted caramelsaus en een crunch van speculaas & 'De Witte Geit' met geitenkaas, rucola, honing en walnoten. 

1. Meneer Smakers

Meneer Smakers bereidt gastronomische burgers gemaakt van ambachtelijk gedraaid vlees. De burgers worden belegd met de meest verse ingrediënten, direct van het land. Meneer Smakers verwelkomd je direct in de familie. Bestel ‘De Opa Harry’, ‘De Mevrouw Smakers’, of proef van het ‘Zusje Fleur’ met een geheime Smakerssaus naar familierecept.

Meneer Smakers 1  Meneer Smakers 2

Specialiteit: ‘De Verre Oom Lee’, een gegrilde runderburger met gemarineerde paddenstoelen, soja sesam, aubergine en bacon.  Op een salade van rodekool, appel, rozijnen en een heerlijke wasabi mayonaise.