Nieuw: de waterzak

Dit jaar introduceren we de Central Park waterzak. Een handige, hersluitbare zak die je na aanschaf onbeperkt én gratis bij kunt vullen bij de extra fonteintjes op het festivalterrein.

Na twee edities met extreme hitte is het duidelijk: het kan alle kanten op met het weer in Nederland. Naast de belofte dat de prijs van een flesje water omlaag gaat en dat er meer watertappunten worden toegevoegd aan het terrein introduceren we in 2019 nog iets nieuws. De Central Park Waterzak. Dit is een waterzak met handige dop die je kan vastmaken aan je broek of riem dankzij de ring. 

Naast dat het een collectersitem is, kan de zak worden afgesloten. Dit in tegenstelling tot een flesje water. Dat de dop van de flesje niet wordt meegegeven heeft meerdere redenen. Plastic doppen die op de grond belanden, worden de grond in getrapt wat de schoonmaak van het veld bemoeilijkt. Daarnaast is het ook zo dat flesjes water die worden weggegooid mét dop erop veel problemen veroorzaken tussen een grote groep mensen. Zodra je hierop staat rolt deze namelijk weg met vervelende gevolgen voor o.a. je enkels. De waterzak lost dit probleem op.

Dit collectersitem is tijdens het festival op 25 mei te bestellen bij de speciale bar en kun je hierna onbeperkt én gratis bijvullen bij de vele tappunten. Flesjes en bekers mag je bij deze punten uiteraard ook bijvullen, maar alleen de waterzak is hersluitbaar.