Nieuw terrein & tweede mainstage

Op zaterdag 25 mei 2019 vindt de derde editie van Central Park plaats. Vandaag kunnen we bekend maken dat er een tweede (overdekte) stage aan het festival wordt toegevoegd! Tevens zijn we ook met een internationale act bezig.

Met een tweede podium kunnen we meer acts kwijt, waardoor het aanbod breder wordt. Tevens zorgt deze toevoeging voor een betere spreiding van het publiek, waardoor ook minder rijvorming ontstaat bij de foodtrucks. Momenteel wordt er achter de schermen al hard gewerkt aan de programmering en het decor. Aan de hand van de gehouden enquête is er geëvalueerd wat er beter moet volgend jaar. We willen aankomende editie echt next level bereiken, zowel muzikaal als in beleving.

Om de gewenste verbeteringen toe te passen gaan we verhuizen naar een nieuwe, grotere locatie. De derde editie gaat plaatsvinden op de grasweides achter recreatieplas “Strijkviertel” te Utrecht, waar het festival in 2017 gestart is. De huidige locatie evenemententerrein “Down Under” bij de Laagravense plassen biedt geen ruimte voor het creëren van meerdere podia.

De kaartverkoop van Central Park start vrijdag 30 november. Tevens zullen dan de eerste headliners van de programmering bekend worden gemaakt. Wil jij een seintje krijgen zodra de eerste artiesten bekend zijn? Zet jezelf dan op aanwezig of geïnteresseerd in ons facebook event! 

Meld je aan