Chef'Special

Joshua Nolet, Jerry Prudon, Wouter Heeren, Guido Joseph en Jan Derks. Samen beter bekend als de band Chef’Special met hits als In Your Arms, On Shoulders, Amígo en Try Again. Heeft Chef’Special na deze omschrijving voor jou nog steeds een Face Of A Stranger? Of ben jij een diehard fan die de grap in uit de vorige zin in een keer snapte? Dan hebben wij goed nieuws: je leert de muziek van Chef’Special (nóg beter) kennen op 26 mei 2018 tijdens Central Park!

De Haarlemse mannen vormen Chef’Special sinds 2008 en zorgen voor een mix van hiphop, funk, reggae en pop/rock elementen in hun muziek. In 2014 wisten zij Nederland voor zich te winnen met hun hit In Your Arms. Sindsdien heeft Nederland de band niet alleen in hun armen gesloten, maar ook in hun harten. Na Nederland doelde de band er ook op om Amerika voor zich te winnen en dat lukte in 2015 met de hit In Your Arms. The Billboard, een groot Amerikaans muziekblad, schreef dat het een nummer was om in de gaten te houden. In 2016 ging de band op tour met niemand minder dan 21 Pilots, waarvoor zij voor maar liefst 47 keer mocht openen.

Albums
Chef’Special heeft drie albums hun naam staan. One for the Mrs. (2011), Passing Through (2014) en in 2017 verscheen het album Amígo.

Wist je dat...
… De clip van Too Far Gone in de prijzen viel op het Nederlandse Filmfestival?
Ze ontvingen de NOFF Publieksprijs

… Hun eerste tourbus de naam The Mrs. droeg?