Central Park kan niet doorgaan

Datum: 13 augustus 2021

Het kabinet heeft de voorwaarden bekend gemaakt waar een festival aan moet voldoen in september. Helaas moeten we jullie mededelen dat Central Park hier niet aan kan voldoen en dus niet door kan gaan. 

Verdriet, onbegrip en woede voeren de boventoon bij ons als organisatie. We zien volle voetbalstadions, drukbezochte festivals in het buitenland (soms wel tot 360.000 bezoekers met test- en vaccinatie voorwaarden), drukbezochte kermissen en meer dan 100.000 bezoekers die welkom zijn bij de Formule 1 in Zandvoort begin september. Samen met Fieldlab heeft de overheid daarnaast uitgebreid onderzoek gedaan en is er geconcludeerd dat evenementen inderdaad veilig doorgang kunnen vinden, mits op de juiste manier georganiseerd. Dat doet pijn, ook omdat we weten dat jullie er al zo lang naar uitkijken.

We snappen het wanneer jullie vragen hebben. We willen je vragen om ons 14 dagen de tijd te geven om alles op orde te krijgen. Alle tickets blijven geldig voor 2022 en binnen 14 dagen ontvangen alle kaartkopers van ons een bericht met alle info omtrent de volgende editie en jouw ticket(s).

Alle berichten die we tot nu toe al hebben mogen ontvangen zijn hartverwarmend We houden jullie op de hoogte en kunnen niet wachten iedereen op 18 & 19 juni 2022 weer te ontvangen.

Terug