Tickets uit 2020 & 2021

We kunnen niet wachten iedereen op 18 & 19 juni 2022 te mogen ontvangen in Park Transwijk, Utrecht. Ben jij al in het bezit van een kaartje? Alle tickets uit 2020 en 2021 blijven geldig voor juni 2022. 

Heb jij een zaterdagticket uit 2020 of 2021?
Dan blijft deze geldig voor zaterdag 18 juni 2022. Dit geldt ook voor kluistickets en parkeertickets. Jouw barcode(s) zijn aan de deur gewoon te scannen. Voor de zekerheid krijg jij  31 januari 2022 een kopie van je kaartje via hetzelfde mailadres als waarmee je de tickets hebt gekocht. Niks gehad? Dat kan aan de mailserver liggen! Je kan jouw tickets hier opnieuw opvragen.

Heb jij een zondagticket uit 2021?
Dan blijft deze geldig voor zondag 19 juni 2022. Dit geldt ook voor kluistickets & parkeertickets. Jouw barcode(s) zijn aan de deur gewoon te scannen. Voor de zekerheid krijg jij  31 januari 2022 een kopie van je kaartje via hetzelfde mailadres als waarmee je de tickets hebt gekocht. Niks gehad? Dat kan aan de mailserver liggen! Je kan jouw tickets hier opnieuw opvragen.

Heb jij een gratis buren ticket?
Deze zijn niet meer geldig! Niet alle buren hadden hun gratis ticket(s) destijds geclaimd, waardoor we geen zicht hebben op welke buren nog een kaartje mogen ontvangen en welke nog in het bezit zijn van kaartjes. Daarom krijgen buren een nieuwe brief thuis met opnieuw de mogelijkheid een ticket te claimen. Deze brief zal naar verwachting in mei worden bezorgd.

Heb jij een omwonenden-ticket gekocht?
Heb jij in 2020 een omwonenden-ticket gekocht? Deze tickets zijn ook geldig op 18 juni 2022. Jouw barcode(s) zijn aan de deur gewoon te scannen. Voor de zekerheid krijg jij  31 januari 2022 een kopie van je kaartje via hetzelfde mailadres als waarmee je de tickets hebt gekocht. Niks gehad? Dat kan aan de mailserver liggen! Je kan jouw tickets hier opnieuw opvragen.

Ben jij je tickets momenteel kwijt?
Geen zorgen! Je kan jouw tickets hier opnieuw opvragen.

Kun je niet in juni?
Op 27 augustus 2021 hebben alle hoofdkaartkopers een mail gehad vanuit Your Ticket Provider met de mogelijkheid tickets te bewaren, een voucher aan te vragen, een refund aan te vragen of een donatie te doen. Nieuwe aanvragen kunnen nu niet meer worden ingediend, maar tickets kunnen worden doorverkocht.

Heb jij een voucher?
Je kan je voucher inzetten voor 18 & 19 juni 2022 of nog bewaren voor de edities in juni 2023, 2024 of 2025. De keuze is dus aan jou! Je kan je vouchertegoed inzetten voor de zaterdageditie en de zondageditie.

In de ticketshop kun je jouw vouchercode verzilveren. Blijft er geld over op jouw voucher? Dan kun je het overige tegoed  voor een andere editie inzetten. Heb je te weinig tegoed op je voucher? Dan kun je het overige bedrag bij betalen.  

Jouw vouchercode heb je van Your Ticket Provider vorig jaar direct in de mail gehad toen je keuze voor een voucher maakte. Ben je je code kwijt? Mail dan even naar info@yourticketprovider.nl

Terug