De fontein wijnbar

Proef van het uitgebreide assortiment luxe wijnen op Central Park! De meest smaakvolle wijnen vloeien rijkelijk bij deze nu al legendarische wijnfontein. Neem plaats en zet al je zintuigen aan het werk. Wil je meer te weten komen over een wijn of vind je het leuk om diverse varianten naast elkaar te proeven? Onze sommeliers staan voor je klaar!

Rioja Crianza El Coto 2014

Klassieker uit Spanje. 12 maanden houtrijping op kleine houten vaten maken de structuur van deze wijn zijdezacht en soepel. El Coto Crianza is de meest gedronken Crianza in Spanje!

Cabernet Sauvignon Montes 2016

Dieprood van kleur. Kruidige geur met invloeden van aardbei en pruim. De smaak is vol met een lichte confituren structuur. De fruitinvloeden worden in de smaak fraai ondersteund door de plezierige toast van het eikenhout.

Pinot Grigrio Castel Firmian 2014

De bakermat van de Pinot Grigio druif is Noord-Italië, waar ook deze Castel Firmian vandaan komt. Zuiver, zacht en met een karakteristiek bittertje. Vorig jaar werd deze wijn door De Telegraaf als beste getest als witte zomerwijn.

Sauvignon Blanc Misty Cove Estate 2014

Andrew Bailey en zijn Nederlandse vrouw Marieke maken in Nieuw-Zeeland deze zeer typische witte wijn. Fris, elegant en met een fijn karakter.

Chardonnay Les Bertholets 2016

Goudgeel van kleur. In de geur wat vanille en het karakteristieke “botertje”. De smaak is vol en rijk met elementen van rijp geel fruit. Een “dikke” Chardonnay met toch voldoende frisheid.

Gris des Seigneur rosé Estandon 2016 of 2017

Een briljant, bleke roze kleur. De zeer uitgesproken aroma's zijn van snoep (Engelse drop) en citrusvruchten. Het is een frisse, aangename wijn met elementen van exotisch fruit.

Cava Bonaval brut

Een frisse en elegante mousserende wijn, met een fijne mousse. Na de vergisting verblijft de wijn nog circa 11 maanden op de lies. Hierdoor krijgt de wijn een complex karakter met een mooie lange afdronk

Rotari rosé

Veel feestelijker kan een wijn niet zijn. Smaakvolle rosé, fris droog met veel smaakinvloeden van roodfruit. Heerlijk als aperitief, prima om wat bij te eten.

Ontdek meer!