Plantaardige gerechten

Steeds meer mensen ontdekken de geheimen van de plantaardige keuken en gaan op zoek naar gezonde en lekkere alternatieven voor de traditionele snack. Tante Tofu helpt je daar graag een handje bij.

Door de traditionele snacks zoals burgers in een fris plantaardig jasje te steken en gebruik te maken van lokale en verse producten, zijn de snacks van Tante Tofu niet alleen gruwelijk lekker, maar ook nog eens gezond, duurzaam en goed voor de lokale economie. Op Central Park serveren ze:

Fiesta Burger

De Fiesta burger wordt gemaakt van verse tomaten, tofu, seitan en verschillende kruiden. Om in de feeststemming te komen wordt deze burger geserveerd op een groot broodje met verse groenten, rode ui, sambal, ketchup, veganaise en tortilla chips.

Pulled Plant

Pulled Plant is Tante Tofu’s all-time favourite. Pulled plant wordt gemaakt van kikkererwten, seitan en verschillende kruiden. Het wordt geserveerd  met een shitload aan verse groenten, op een Libanees brood, dat in de volksmond ook wel een wrap wordt genoemd.  Om de smaaksensatie compleet te maken wordt er aan dit rolletje ook nog homemade knoflook-veganaise aan toegevoegd.

Vegan Bitterballen 

Huisgerolde bitterballen gevuld met een ragout van champignons.

Verkoopt ook Vegetarische & Vegan gerechten

Terug