FAQ

Veelgestelde vragen

Bestel je tickets enkel via deze site

Let op: koop alleen tickets via deze site. We raden je af om tickets van derden te kopen. De echtheid van deze tickets kunnen we niet garanderen.

Vragen over tickets kun je stellen aan onze ticket partner! Je neemt contact met ze op via info@yourticketprovider.nl of +31 30 2040258

Zij kunnen je helpen met al je vragen over betalingen, personaliseren en meer!  

Een pre-sale, ook wel voorverkoop genoemd, is de eerste mogelijkheid tot het bestellen van tickets. Deze tickets bestel je met een forse korting ten opzichte van de prijzen uit de reguliere kaartverkoop. Dit mes snijdt dus aan twee kanten: wij weten in een vroeg stadium dat tickets zijn verkocht en de bezoeker verzekert zich van een schaars ticket voor een goedkope prijs.

Goed om te weten: we werken niet met verschillende vakken. Met jouw ticket kun je gaan en staan waar je wilt op het terrein.  

De verschillende fases typeren de ticketrondes.

Fase 1 tickets zijn de eerste en daarom ook de goedkoopste. In de rondes die daarna volgen gaat de ticketprijs telkens wat omhoog. Hoe eerder je dus je kaarten koopt, hoe goedkoper je uit bent!

Let op: in welke fase jij jouw ticket hebt gekocht heeft dus niks te maken met jouw plek op het terrein. 

Denk aan het milieu voordat je jouw tickets print! We kunnen jouw ticket vanaf de telefoon scannen! Houdt er wel rekening mee dat je ter plekke geen internetverbinding kan hebben. Het handigst is daarom om het ticket te downloaden op je telefoon. Wanneer je het ticket toch graag print, dan kan dat natuurlijk ook.

De minimale leeftijd om het festival te betreden is 18 jaar! Het kan dat je bij de ingang van het evenement om geldige legitimatie wordt gevraagd (denk aan jouw rijbewijs, identiteitskaart of paspoort), dus neem deze met je mee. 

Ja die zijn er! Vlak na de entree van het festival vind je een heleboel kluisjes waarin je jouw tas, kleding en persoonlijke items kunt opbergen. Je betaalt hiervoor 7 euro (medium locker) of 9 euro (grote locker) huur.

Je kan jouw kluisje gedurende de dag zo vaak openen en sluiten als je wilt. 

Graag! Neem vooral jouw (digitale) fototoestel en videocamera, GoPro of telefoon mee om de beste momenten vast te leggen. Een (semi-) professionele camera is helaas niet toegestaan. Wil je op beroepsmatige wijze opnames maken van het evenement, dan kun je een persaccreditatie aanvragen via het persformulier onderaan deze pagina. 

Op Central Park kun je eten en drinken halen met de hulp van festivalmunten. Deze haal je bij de muntenkassa’s, waar je met pin of contant kunt betalen. 

Let wel op: de munten zijn niet inwisselbaar

Om veiligheid te garanderen kun je helaas niet weg om later weer terug te komen. Gelukkig zorgen wij voor voldoende eten, drinken, muziek, loungeplekken en meer om het de hele dag vol te kunnen houden!

Je kunt bij de EHBO rustig kolven! Hier is geen koelkastje aanwezig om de voeding in te bewaren. Wel kun je eventueel een koeltasje meenemen en de voeding in één van de kluisjes bewaren. 

Wil je medicatie meenemen? Stuur dan een mail naar info@festifairs.nl met een beschrijving en medicijnoverzicht/verklaring in de bijlage. Wij zullen dit in behandeling nemen en een akkoord per mail sturen, zodat je bij de entree geen problemen zult ondervinden.

Stuur je je gegevens liever niet op? Neem je documentatie dan mee naar de entree van het festival. Let wel: we kunnen je dan geen zekerheid bieden dat de medicatie mee naar binnen mag. Het is dan aan de beveiliging dit te beoordelen. 

Heb je een allergie? Stuur ook dan een mail naar info@festifairs.nl met een beschrijving. We kijken dan samen met jou naar de voedingsmogelijkheden op het eventterrein. 

Dat mag niet! Gelukkig hebben we op het festivalterrein genoeg lekkers te koop, dus dat moet helemaal goedkomen.

De enige uitzondering hierop is als je een bepaalde voedselallergie hebt. Is dat het geval, stuur ons dan een berichtje via info@festifairs.nl met een beschrijving en doktersverklaring in de bijlage. Je ontvangt van ons bericht met een akkoord per mail, zodat je bij de entree geen problemen zult ondervinden.

Dat kan! Er worden paden gecreëerd op het terrein waardoor dit goed begaanbaar is in een rolstoel. Daarnaast zijn er ook invalide wc’s en is er een rolstoekdeck. Hier kun je tickets voor bestellen via onze ticketshop. 

Jazeker, we richten vlakbij het festivalterrein een speciale parkeerplaats voor je in. Kom je met de auto? Bestel dan online jouw parkeerticket. 

Het is bijna onmogelijk om een complete lijst op te leveren met wat je wel en niet mee mag nemen. Met onderstaande richtlijnen kun je hopelijk uit de voeten: 

Wel: nog niet opgeblazen opblaaselementen, vlaggetjes, go-pro's, wegwerp camera's... oh, en deodorant sticks en soortgelijke producten als ze nog in de officiële verpakking zitten! Zonnebrand mag je mee het terrein op nemen (ook als de verpakking al eens open is geweest). Houd er echter rekening mee dat spuitbussen die zonnebrand onder hoge druk vernevelen NIET toegestaan zijn, normale spray (met een pompje) mag wel mee.

Niet: Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden... en nog wat andere dingen: Drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep), elektronische sigaretten (mits de vloeistof in een afgeloten nieuwe(!) verpakking zit), selfie sticks, spuitbussen en parfumflesjes, geopende flessen met vloeibare inhoud, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), andere gevaarlijke voorwerpen, paraplu's, buggy's, stoelen, banken en tenten.

Wil je iets meenemen, maar staat het er niet tussen? Neem even contact met ons op via het contactformulier.

Lees ze hieronder. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het formulier op de contactpagina.

Huisregels Central Park
Heb jij een ticket voor dit event? Dan heb je ook ingestemd je te houden aan een aantal voorwaarden en huisregels die voor en op Central Park gelden. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat je deze dag zorgeloos kunt genieten. We vragen je daarom om je aan het volgende te houden:

- Zorg dat je een geldig ticket hebt als je bij het festival aankomt! Hoe je dat kunt weten? Wanneer je deze via Your Ticket Provider hebt aangeschaft is dit zeker het geval. Andere verkooppunten of via derden is altijd onder eigen verantwoordelijkheid en het kan daardoor zijn dat je het terrein niet op kunt.

- Ben je wel 18? Dit is namelijk de minimale leeftijd van Central Park! Je kunt dit via een geldig legitimatiebewijs (geen kopie) aan ons laten zien.

- Laat ons zien wat je bij je draagt! Bij de ingang controleren we of niemand iets heeft meegenomen wat eigenlijk niet mee naar binnen mag… Mocht er om gevraagd worden, laat dan zien wat er in je tas en jaszakken zit en geef de beveiliging de kans om je kleding te onderzoeken. Je mag hierbij jouw voorkeur voor een visitatie door man of vrouw aangeven.

- Heb je van te voren al wat alcohol gedronken? Wanneer je bij aankomst in kennelijke staat van dronkenschap bent, kunnen we je helaas niet naar binnen laten.

- Neem geen wapens mee. Alles wat we aantreffen, inclusief spullen die op wapens lijken of zo kunnen worden gebruikt, wordt ingenomen. Mocht dit zelfs genoemd zijn in de Wet Wapens en Munitie, dan moeten we dit bij de politie aangeven.

- Laat alle soorten drugs en hallucinerende middelen thuis. Op het event geldt een Zero-Tolerance beleid, dus je mag dit niet gebruiken, verhandelen of bewerken. De politie kan hier in zo’n geval bij worden betrokken.

- Eigen eten en drinken kan helaas niet mee naar binnen (tenzij hier duidelijke afspraken met de organisatie over zijn gemaakt i.v.m. medicatie of allergie). Wij zorgen voor genoeg en diverse consumpties om de dag door te komen!

- Wees lief voor het personeel! Ze doen hun best om het jou vandaag naar de zin te maken en alles veilig te laten verlopen. Beledig hen (en andere bezoekers) daarom niet en volg hun aanwijzingen altijd op.

- Ben je bij geweld, ongeregeldheden of bedreiging betrokken geweest of gebeurt dit op het festival zelf? Dan kunnen we je helaas niet binnen laten. Mocht dit de reden zijn dat je het festival moet verlaten, dan zal dit aan de politie worden doorgegeven.

- Het festival wordt bezocht op eigen verantwoordelijkheid. Mocht je letsel opdoen of (im)materiële schade oplopen, dan kunnen de organisatie van Central Park, het personeel en de eigenaren van de locatie daarom niet aansprakelijk worden gesteld.

- Laat het ons weten als iets mis gaat! Wij kunnen ervoor zorgen dat de politie, ambulance of brandweer er snel is. Bij calamiteiten zullen wij altijd de politie inschakelen.

Is er een noodgeval? Volg dan alle aanwijzingen van het personeel op.

Voor alle gevallen en/of situaties waarin dit reglement niet voorziet, behoudt de organisatie zich het recht voor mondeling en/of schriftelijk aanvullende regels te stellen waaraan de bezoekers zijn gebonden.

Lees hier de Algemene Voorwaarden. 

Niet gevonden wat je zocht?

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan een berichtje!

Contactformulier