Nieuwe locatie Central Park ingewijd

De tweede editie van Central Park Festival was net zo stralend als vorig jaar. Een helder blauwe lucht en zomerse temperaturen verwelkomden de bezoekers op het nieuwe terrein, waar duidelijk meer ruimte is om te kunnen groeien. Grote namen uit de Nederlandse popscene zorgden met hun knallende muziek voor nog hogere temperaturen.

Verkoeling konden de bezoekers vinden onder de sheltertenten en aan of op het water. Er was een watertappunt geplaatst door de organisatie maar door de enorme vraag naar water is hier een tweede punt aan toegevoegd. In totaal is er 12.000 liter gratis water door de 50 kraantjes gestroomd afgelopen zaterdag. “Uit de reacties van de bezoekers is gebleken dat ze hier graag verbetering in zien, we gaan goed evalueren hoe we het water sneller kunnen verstrekken komende editie.” Aldus de organisatie. Water was er niet alleen om te drinken; bezoekers konden hier ook over varen in zwanenbootjes over het zwanenmeer.

Wulf, Kensington, Blaudzun, The Brahms, HAEVN, Chef’Special en Anouk stonden geprogrammeerd op het hoofdpodium en in de spiegeltent namen o.a. Wipneus en Pim & Snelle Jelle plaats achter de draaitafels.

“We kijken terug op een mooie editie! Trouwe bezoekers hebben van het begin tot het eind volop genoten van de muziek en de sfeer.” Aldus de organisatie. “De nieuwe locatie had goede voorzieningen qua bereikbaarheid en is officieel ingewijd.” Dit terrein biedt Central Park de toekomst, want dat het festival here to stay is, is duidelijk!