de kaartverkoop is gestart!

Tickets voor Central Park zijn vanaf nu weer te koop! Wees er snel bij, want de meeste tickets zijn al vergeven. Er zijn na de verplaatsing in verband met corona vorig jaar wat kaarten teruggekomen, maar deze zijn (met name voor de zaterdageditie) erg beperkt. 

TICKETS UIT 2020 & 2021
Alle kaartkopers die hun tickets uit 2020 & 2021 hebben laten staan, hebben 31 januari 2022 een kopie van hun ticket gehad. Niks gehad? Je kunt jouw tickets hier opnieuw opvragen.

Had jij tickets voor de zaterdag? Die blijven geldig voor de zaterdageditie op 18 juni 2022. Zondagtickets zijn geldig op zondag 19 juni 2022.

HEB JIJ EEN VOUCHER?
Dan kun je deze verzilveren bij de stap ‘betalen’ in het aankoopproces. Je kan je vouchertegoed inzetten voor de zaterdageditie en de zondageditie. Ben je je vouchercode kwijt? Mail dan even naar info@yourticketprovider.nl

WE WERKEN MET FASES
Fase 1 tickets zijn de eerste en daarom ook de goedkoopste. In de rondes die daarna volgen gaat de ticketprijs telkens wat omhoog. Hoe eerder je dus je kaarten koopt, hoe goedkoper je uit bent! In welke fase jij jouw ticket hebt gekocht heeft dus niks te maken met jouw plek op het terrein.

MINIMUM LEEFTIJD ZATERDAG
Om op zaterdag 18 juni 2022 toegang tot het festivalterrein te krijgen dien je minimaal 18 jaar te zijn.

MINIMUM LEEFTIJD ZONDAG
Op zondag 19 juni 2022 zal géén minimumleeftijd worden gehanteerd. Families, vrienden, sportteams: iedereen is welkom! We adviseren wel om met kinderen vanaf 12 jaar te komen, aangezien we geen entertainment voor jonge kinderen aanbieden. Personen van 15 jaar en jonger dienen onder begeleiding van een volwassene te komen.

REGULIER TICKET
Een regulier kaartje geeft je toegang tot het festivalterrein! We werken niet met vakken, dus je kan gaan en staan waar je wil. Je hebt enkel toegang tot de festivalweide, dus niet tot het Skydeck en het rolstoeldeck.

SKYDECK
Het beste uitzicht op jouw favoriete artiesten heb je vanaf het Skydeck. Trakteer jezelf op de ultieme festivalbeleving voorzien van alle gemakken.

ROLSTOELDECK
Mindervalide? Je kan het festivalterrein goed betreden met een rolstoel met een regulier ticket. Liever toegang tot het rolstoeldeck? Kies dan die optie!

Klik hier voor tickets!

Terug