Park Transwijk

Central Park zal op 18 & 19 juni 2022 worden georganiseerd in Park Transwijk, Utrecht. Een droomlocatie welke is voorzien van veel hoge bomen, een grote vijver én verharde paden. Hiermee is de parkbeleving compleet en dat slechts hemelsbreed 2 km van de vorige locatie.

Waarom verhuizen jullie?
Park Transwijk is altijd al een droom geweest, maar nu definitief bekend is geworden dat op de oude locatie, Grasweide Strijkviertel een industrieterrein wordt ontwikkeld hebben wij in overleg met de gemeente Utrecht besloten om voor aankomende editie al deze stap te zetten. In Park Transwijk kunnen we bouwen aan een festival met een meer zekere thuisbasis voor de toekomst.

Waarom wordt er voor Park Transwijk gekozen?
Dit is het grootste stadspark van Utrecht, ligt centraal gelegen én met een tramlijn makkelijk per OV te bereiken. Naast veel bomen bevat het park ook een grote vijver voor onze zwanenbootjes (ze zijn terug!) en is het voorzien van vaste stroom- en waterpunten. Lees hier wat er nog meer te ontdekken is op dit nieuwe terrein, zoals het reuzenrad!

Blijft dit de locatie voor de toekomst?
In het verleden hebben we verschillende stappen ondernomen om de perfecte beleving neer te zetten op verschillende locaties. Met haar groen, vijver en een glooiende grasweide draagt Park Transwijk bij aan de parksfeer én beleving die we met het festival neer willen zetten. De ambitie is om hier de toekomst op te bouwen.

Wat is de afstand tussen het oude en nieuwe terrein?
Hemelsbreed maar 2 kilometer! Dit is slechts 10 minuten fietsen vanaf de oude locatie. Park Transwijk is tevens het dichtstbijzijnde stadspark t.o.v. de oude locatie.

Wat betekent dit voor mijn ticket?
Alle reguliere & Skydeck zaterdagtickets uit 2020 en 2021 blijven geldig op zaterdag 18 juni 2022 van 12:00 tot 23:00. Het enige wat verandert is de locatie. Let op: burentickets blijven niet geldig. Deze worden opnieuw uitgedeeld aan buren van Park Transwijk dit jaar.

Alles op een rijtje
Datum: 18 juni 2022
Locatie: Park Transwijk, Utrecht
Tijden: 12:00 tot 23:00  
Minimum leeftijd: 18 jaar

Update: we voegen een extra dag toe aan het festival, namelijk zondag 19 juni 2021! Ook dit zal plaatsvinden in Park Transwijk en zal duren van 12:00 tot 21:00. Deze dag is voor alle leeftijden! Hier zijn in 2020 geen tickets voor verkocht, maar pas in 2021. Deze tickets zijn allemaal doorgeschoven naar zondag 19 juni 2022.

Terug