Programma is bekend!

Dit jaar verwelkomen we onder andere Anouk, Goldband, Suzan & Freek, De Jeugd van Tegenwoordig, Antoon, Son Mieux, Maan, RONDÉ, Flemming, Blanks & The Dirty Daddies. De kaartverkoop start 2 december om 12:00!

“We zijn super trots dat Anouk bij ons staat dit jaar!” In 2018 was de Haagse zangeres voor het eerst op een festivalpodium in Utrecht te zien tijdens de tweede editie van Central Park. Komende editie zal ze op 17 juni te zien zijn op de Mainstage waar ook Goldband en rapformatie De Jeugd van Tegenwoordig geprogrammeerd staan. Het festival boekt alleen de top van de Nederlandse popmuziek, zo zal indiepopband RONDÉ ook te zien zijn. De nieuwe single ‘Bright Eyes’ is een energieke song en direct een hit geworden. Over hits gesproken: Suzan & Freek zijn op 18 juni te zien met hun verbluffende repertoire zoals ‘Kwijt’, ‘De Overkant’ en ‘Goud’. Daarnaast staan Antoon (genomineerd voor een MTV Award) en Son Mieux (bekend van Mulitcolor) op de line-up.

PARK TRANSWIJK
Na de uitverkochte editie uit 2022 keert het festival in 2023 terug naar Park Transwijk in Utrecht. “We onderscheiden ons van andere popfestivals door onze extra aandacht voor beleving en sfeer naast het muzikale programma.” Wat ook onderscheidend is, is de minium leeftijd. Op zaterdag geldt een minimum leeftijd van 18 jaar, maar op zondag zijn bezoekers van alle leeftijden welkom.

TICKETS
De kaartverkoop start vrijdag 2 december om exact 12:00 en uitsluitend via deze site. Zorg dat je direct om 12:00 klaar zit, want we werken met ticketfases. Fase 1 tickets zijn het goedkoopst maar ook zéér beperkt beschikbaar.

IN HET KORT
Zaterdag 17 juni van 12:00 tot 23:00 (18+)
Zondag 18 juni van 12:30 tot 21:00 (alle leeftijden)
Locatie: Park Transwijk, Utrecht

Terug