Mindervaliden

Er zijn verharde paden op het terrein waardoor dit goed begaanbaar is in een rolstoel. Daarnaast zijn er mindervalide wc’s en kan je tickets kopen voor ons rolstoeldeck.

Tickets voor het rolstoeldeck

Ook komende editie bouwen we een rolstoeldeck met een aparte ingang. Hiermee heb je goed zicht op de Mainstage. Het ticket is geldig voor 2 personen: een rolstoelgebruiker en begeleider. Je kan het rolstoeldeck verlaten en gebruik maken van het veld om daarna weer terug te keren naar het rolstoeldeck. Het deck is, net als het veld, niet overdekt. Let op: je bandje geeft geen toegang tot het Skydeck.

Liever een regulier ticket?

Je hoeft als rolstoelgebruiker geen gebruik te maken van het deck. Met een regulier ticket kun je bij de reguliere ingang naar binnen. Bij de EHBO is een mindervalidetoilet waar je altijd gebruik van kan maken. Je kan met een regulier ticket in jouw rolstoel overal komen met uitzondering van het rolstoeldeck en het Skydeck.

Bij het kopen van een festivalticket kun je er voor kiezen om in de laatste stap van het bestelproces voor €5,- één boom of voor €10,- twee bomen te planten. Van alle bomen die via Central Park worden gedoneerd wordt de helft in het Groene Woud geplant en de andere helft in Borneo. Lees hier meer over de projecten!