Info

All you need to know...

Algemeen

Central Park vindt plaats op zaterdag 26 mei. De poorten gaan open om 12.30 en sluiten na klokslag 00.00.  

Locatie

De locatie is gelegen in het midden van ons land bij Recreatiepark Down Under aan de Laagravense plassen te Utrecht. Bekijk hieronder het navigatie adres! Dit adres verschilt per type parkeerkaart. 

Minimum leeftijd

Central Park is uitsluitend te bezoeken vanaf 18 jaar. Er kan om geldige legitimatie worden gevraagd bij de entree.
Veelgestelde vragen

Bereikbaarheid

Pendelbussen vanaf Utrecht CS

Er rijden speciale pendelbussen van en naar Central Park. De opstaphalte is op het Veemarktplein (hoofd entreezijde van de Jaarbeurs, op loopafstand van Utrecht CS). Een retourticket kost online €7,50 (koop ze hier) en bij de bus zelf €10,- (contant). De bussen rijden non-stop van 12.15 tot 01.00. De reistijd bedraagt 15 minuten.

Bestel hier vast je pendelbusticket!

Parkeren

1. Regulier parkeren:

Parkeren kan uitsluitend nog bij Expo Houten (Meidoornkade 24, Houten). Vanaf hier word je binnen 10 minuten door een pendelbus naar het festivalterrein gebracht. De kosten voor een retour busticket zijn €5,- per persoon en reken je in cash af bij het betreden van de bus. Om te parkeren bij Expo Houten heb je geen parkeerticket nodig.

Let op: Uitsluitend aanrijden via A27 afslag 29 (Houten). Volg dan direct de borden “Parkeren Central Park”.

NAVIGATIE ADRES: Meidoornkade 24, Houten

2. Priority parking  (A & B) LET OP: UITVERKOCHT!

Parkeren op één van de twee aangewezen parkeerterreinen naast het festival (A of B) kan uitsluitend met een online priority parkingticket. Deze Parkeerplaatsen zijn direct gelegen bij de entree. Let op: de parkeertickets voor A & B zijn uitverkocht. Indien je geen parkeerkaart online hebt gekocht is het niet mogelijk om naast het festivalterrein te parkeren. 

LET OP: Uitsluitend aanrijden via A27 afslag 29 (Houten). Volg dan direct de borden “Parkeren Central Park” en vervolgens de borden “online parking A & B”.

NAVIGATIE ADRES: Utrechtse weg 19A, Houten

Kom met de fiets!

Recreatiepark Down Under is zeer centraal gelegen en daardoor makkelijk te bereiken per fiets. Fietsen is gezond, goed voor het milieu en je kunt nog een lekker drankje doen ook! Er zijn twee grote fietsenstallingen aanwezig dichtbij de entree. Dus spring op de fiets!  

Check hier jouw fietsroute 

Kiss & ride + taxi

Wordt je afgezet bij het festival, of neem je een taxi? Houd dan Laagraven 53 Nieuwegein aan op je navigatie. 

Vanaf de afslag kun je de borden "Kiss&Ride & Taxi” volgen.