Info

All you need to know...

Algemeen

Central Park vind plaats op zaterdag 26 mei. De poorten gaan open om 13.00 en sluiten na klokslag 00.00.  

Locatie

De locatie is gelegen in het midden van ons land op Festivalpark Down Under aan de Laagravense plassen te Utrecht.

Minimum leeftijd

Central Park is uitsluitend te bezoeken vanaf 18 jaar. Er kan om geldige legitimatie worden gevraagd bij de entree.
Veelgestelde vragen

Bereikbaarheid

Pendelbussen vanaf Utrecht CS

Er rijden speciale pendelbussen van en naar Central Park. De opstaphalte is entreezijde van de Jaarbeurs (op loopafstand van Utrecht CS). Een retourticket kost 4,50 euro en koop je online. De bussen rijden non-stop van 12.45 tot 01.00. De reistijd bedraagt 15 minuten.

Bestel hier vast je pendelbusticket!

Kom met de fiets!

Recreatiepark Down Under is zeer centraal gelegen en daardoor makkelijk te bereiken per fiets. Fietsen is gezond, goed voor het milieu en je kunt nog een lekker drankje doen ook! Er is een grote fietsenstalling aanwezig dichtbij de entree. Dussss.... Spring op de fiets!  

Check hier jouw fietsroute

Parkeren

Door de beperkte beschikbaarheid van parkeerplaatsen, adviseren we je om per pendelbus of fiets naar het festival af te reizen.

Parkeren kan uitsluitend op één van de twee aangewezen parkeerterreinen naast het festival (A of B). Volg vanaf de afrit hiervoor de borden "P Central Park."  Parkeerplaats A is direct gelegen bij de entree. Parkeerplaats B is op max 4 minuten loopafstand. Een parkeerticket (€15 / €17,50) kun je alleen vooraf online kopen via deze site. Let op: de parkeerplaatsen zijn gelimiteerd. Indien je geen parkeerkaart online hebt gekocht is het niet mogelijk om naast het festivalterrein te parkeren. Kom dan met de fiets of per pendelbus naar het festival. 

Bestel hier je parkeerticket

Navigatie adres

Het enige juiste navigatie adres om ons festivalterrein te bereiken is Koppeldijk 1A, Houten. Vanaf de afrit volg je de borden met P Central Park.