Parkeertickets

We adviseren je om lekker met de fiets te komen of gebruik te maken van het OV. Kom je van ver? Lees hieronder alles over de parkeer opties. 

Priority parking  (A & B) - Uitverkocht

LET OP: Het is niet mogelijk om zonder online parkeerticket te parkeren op parkeerplaats A of B. Deze parkeerplaatsen liggen direct naast de entree van het festival en zijn uitverkocht. 

Navigatie: Uitsluitend aanrijden via A27 afslag 29 (Houten). Volg dan direct de borden “Parkeren bezoekers Central Park” en vervolgens de borden “online parkeren A&B”.

Regulier parkeren 

Ben je niet in het bezit van een online parkeerticket dan kun je nog parkeren bij Expo Houten (Meidoornkade 24, Houten). Vanaf hier wordt je binnen 10 minuten door een pendelbus naar het festivalterrein gebracht. De kosten voor een retour busticket zijn €5,- per persoon en reken je in cash af bij het betreden van de bus. Om te parkeren bij Expo Houten heb je dus geen parkeerticket nodig.

Navigatie: Uitsluitend aanrijden via A27 afslag 29 (Houten). Volg dan direct de borden “Parkeren bezoekers Central Park”.