Info

All you need to know...

Datum & tijd

We zijn terug op 18 september
Tijden: 12:00 tot 23:00

Central Park is verplaatst! We hebben een nieuwe datum gevonden en alle ticket(s) uit 2020 blijven gewoon geldig. Heb je nog vragen over de verplaatsing en/of jouw tickets? Neem dan een kijkje op: www.centralparkfestival.nl/faqLocatie

Central Park zal op 18 september 2021 worden georganiseerd in Park Transwijk, Utrecht. Een droomlocatie welke is voorzien van veel hoge bomen, een grote vijver én verharde paden.

Lees hieronder hoe je er komt met de auto, fiets of het OV.

Tickets

Heb je een vraag over je ticket?

Heb jij je ticket(s) bewaard, heb je een vraag over je voucher of wil je nieuwe tickets bestellen? Alle vragen staan hier uitgeschreven: www.centralparkfestival.nl/faq.

Minimum leeftijd

Central Park is uitsluitend te bezoeken vanaf 18 jaar. Ook onder begeleiding is het niet mogelijk het terrein te betreden als je jonger bent dan 18. Er kan om geldige legitimatie worden gevraagd bij de entree.

Pendelbussen

Let op: pendelbus tickets zijn uitverkocht. Kom je met het OV? Kijk dan op 9292.nl.

Heb jij een pendelbusticket gekocht? Loop dan vanaf Centraal Station Utrecht naar het Jaarbeursplein en volg de borden ‘Pendelbus Central Park' naar P4 jaarbeurs voor de opstaphalte. De bussen rijden non-stop van 11:45 tot na afloop van het festival. De reistijd bedraagt 10 minuten.

Kom met de fiets!

Central Park is makkelijk te bereiken per fiets. Fietsen is gezond en goed voor het milieu. Er is een grote (onbewaakte) fietsenstalling aanwezig direct naast het festivalterrein.

Parkeren

Let op: parkeertickets zijn uitverkocht! Heb je geen online parkeerticket maar kom je wel graag met de auto? Parkeer dan je auto bij P+R Westraven en neem vanaf hier de tram (duur: 4 minuten) of bus (duur: 5 minuten) naar Park Transwijk. Alle informatie kun je hier vinden.

Heb jij online een parkeerticket gekocht? Het navigatieadres kun je op jouw e-ticket vinden! Vanaf de parkeerplaats brengt een gratis pendelbus jou van en naar het festivalterrein.

Hotel packages

Blijven slapen? Koop hier jouw ticket + hotel! Je hebt daarbij keuze uit verschillende hotels op slechts 15 minuten, of minder, afstand naar het festivalterrein.

Kiss & ride + taxi

Wordt je afgezet bij het festival, of neem je een taxi? Houd dan Beneluxlaan, Utrecht aan op je navigatie. Vanaf de afslag kun je de borden "Kiss&Ride & Taxi” volgen.

Betaalmogelijkheden

Je kan op het festivalterrein munten kopen die als betaalmiddel gelden voor food & drinks. De munten kun je zowel contant als met pin afrekenen. 

Let op: munten zijn niet inwisselbaar en alléén geldig op 18 september van 12:00 tot 23:00.

Eten & drinken

Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. Ook lege (Dopper) flesjes mag je niet meenemen. Gelukkig hebben we op het festivalterrein genoeg lekkers te koop, dus dat moet helemaal goedkomen. 

Lockers

Vlak na de entree van het festival vind je een heleboel kluisjes waarin je jouw tas, kleding en persoonlijke items kunt opbergen. Je betaalt hiervoor €7,- (medium locker) of €9 huur. Dit kun je met pin en cash betalen en je kan jouw kluisje gedurende de dag zo vaak openen en sluiten als je wilt. 

Heb jij een kluisje online gereserveerd? Dan krijg je van ons een code de dag vóór het festival. Geen code gehad? Kijk even in je spam! Mocht deze daar ook niet zijn kun je je op het festivalterrein melden bij de lockers met jouw naam en REF nummer. Dan krijg je je code daar alsnog. 

Mindervalide

Rolstoeldeck 

Ook komende editie bouwen we een rolstoeldeck met aparte ingang. Hiermee heb je goed zicht op de Mainstage. Het ticket is geldig voor 2 personen: een rolstoelgebruiker en begeleider. (let op: dit bandje geeft geen toegang tot het Skydeck) 

Geen rolstoelticket?

Geen rolstoelticket maar wel een rolstoelgebruiker? Dan kun je bij de reguliere ingang naar binnen. Bij de EHBO is een invalidetoilet. Je kan dus in jouw rolstoel overal komen met uitzondering van het rolstoeldeck en het VIP deck. 

Camera's

Neem vooral jouw (digitale) fototoestel en videocamera, GoPro of telefoon mee om de beste momenten vast te leggen. Een (semi-) professionele camera is helaas niet toegestaan. 

Een selfiestick mag ook niet mee naar binnen. 

Medicijnen

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen in een dosis die je maximaal nodig hebt op 1 dag. Een doktersverklaring/medicatiepaspoort is noodzakelijk.

De beveiliging zal jouw documentatie beoordelen en de medicijnen controleren. Het kan zijn dat de EHBO jouw medicijnen (bijvoorbeeld als deze gevaarlijk zijn i.c.m. alcohol) in bewaring neemt en je deze enkel kan innemen bij de EHBO. 

Roken

Er zal op Central Park geen sigaretten verkoop zijn. Wil je toch roken deze dag? Zorg dan dat je voldoende voorraad meeneemt.

Roken is alleen toegestaan in de outdoor area’s.

Wat mag ik niet meenemen?

Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden en nog wat andere dingen: Drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep mag niet mee), elektronische sigaretten (tenzij de vloeistof in een afgesloten, nieuwe(!) verpakking zit), selfie sticks, spuitbussen en parfumflesjes, flessen met vloeibare inhoud, lege dopper flessen, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), paraplu's, buggy's, stoelen en tenten.

Wat mag ik wel meenemen?

Nog niet opgeblazen opblaaselementen, vlaggetjes, go-pro's, wegwerp camera's, deodorant sticks en soortgelijke producten als ze nog in de officiële verpakking zitten! Zonnebrand mag je mee het terrein op nemen, houd er echter rekening mee dat spuitbussen die zonnebrand onder hoge druk vernevelen NIET toegestaan zijn. Ook is het altijd slim om je telefoon, een powerbank, oordoppen, zakdoekjes en een zonnebril mee te nemen. Rugzakken mag je gewoon meenemen, let wel: de beveiliging zal de inhoud hiervan controleren.

Help ons Central Park schoon houden

Op Central Park plaatsen we afvalbakken waarin je plastic en restafval kan scheiden. Help jij een handje mee? Zo houden we het festivalterrein schoon én groen! 

Onze schoonmaakploeg leegt de bakken afzonderlijk van elkaar en het plastic en restafval worden apart verwerkt. 

Overige vragen

Heb jij nog een andere vraag die hier niet tussen staat?

Kijk dan eens tussen onze veelgestelde vragen