Info

All you need to know...

Algemeen

Adres

Locatie: Grasweide Strijkviertel, utrecht
Navigatieadres: Strijkviertel 74, Utrecht.

Datum en openingstijden

Zaterdag 25 mei van 12:00 tot 23:00. 

Minimum leeftijd

Central Park is uitsluitend te bezoeken vanaf 18 jaar. Ook onder begeleiding is het niet mogelijk het terrein te betreden als je jonger bent dan 18. Er kan om geldige legitimatie worden gevraagd bij de entree.

Tickets

Heb je een vraag over je ticket?

Vragen over tickets kun je stellen aan onze ticket partner! Je neemt contact met ze op via info@yourticketprovider.nl of +31 30 2040258

Ben je je tickets kwijt?

Je kunt jouw tickets hier opnieuw opvragen.  

Heb je burentickets aangevraagd? 

Jouw tickets kun je downloaden uit de bevestigingsmail welke je hebt gehad nadat je jouw unieke code hebt ingevuld en je kaarten hebt geclaimd. 

Bereikbaarheid

Pendelbussen vanaf Utrecht CS

Er rijden speciale pendelbussen van en naar Central Park. De opstaphalte is op het Veemarktplein (hoofd entreezijde van de Jaarbeurs, op loopafstand van Utrecht CS). Een retourticket kost online €7,50 en bij de bus zelf €10,- (contant). De bussen rijden non-stop van 11:45 tot na afloop van het festival. De reistijd bedraagt 10 minuten. 

Parkeren

Je kunt 25 mei pal naast het festivalterrein parkeren. Een parkeerticket kost €15,- en deze bestel je online of reken je in cash of met pin af bij de parkeerwachter zodra je het parkeerterrein betreedt.

Het navigatieadres is: Strijkviertel 74, Utrecht. 

Kom met de fiets!

Central Park is makkelijk te bereiken per fiets. Fietsen is gezond en goed voor het milieu. Er is een grote (onbewaakte) fietsenstalling aanwezig direct naast het festivalterrein.

Ook is er een fietsenmaker aanwezig tussen 12:00 en 19:00 voor eventuele reparaties aan je fiets! Daar lees je hier meer over.  

Kiss & ride + taxi

Wordt je afgezet bij het festival, of neem je een taxi? Houd dan Strijkviertel 74 Utrecht aan op je navigatie. Vanaf de afslag kun je de borden "Kiss&Ride & Taxi” volgen.

Mindervalide

Rolstoeldeck 

Heb jij een ticket voor het rolstoeldeck? Dan kun je bij de VIP ingang naar binnen. De rolstoelgebruiker en begeleider worden hier voorzien van een bandje waarmee ze het rolstoeldeck kunnen betreden (let op: dit bandje geeft geen toegang tot het VIP deck) 

Geen rolstoelticket?

Geen rolstoelticket maar wel een rolstoelgebruiker? Dan kun je bij de reguliere ingang naar binnen. Bij de EHBO is een invalide toilet. Je kan dus in jouw rolstoel overal komen met uitzondering van het rolstoeldeck en het VIP deck. 

Betaalmogelijkheden

Je kan op het festivalterrein munten kopen die als betaalmiddel gelden voor food & drinks. De munten kun je zowel contant als met pin afrekenen. 

Let op: munten zijn niet inwisselbaar.

Eten & drinken

Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. Ook lege (Dopper) flesjes mag je niet meenemen. Gelukkig hebben we op het festivalterrein genoeg lekkers te koop, dus dat moet helemaal goedkomen. 

Bekijk hier welke foodtrucks er op de picknickweide aanwezig gaan zijn.

Lockers

Vlak na de entree van het festival vind je een heleboel kluisjes waarin je jouw tas, kleding en persoonlijke items kunt opbergen. Je betaalt hiervoor €7,- (medium locker) of €9 huur. Dit kun je met pin en cash betalen en je kan jouw kluisje gedurende de dag zo vaak openen en sluiten als je wilt. 

Heb jij een kluisje online gereserveerd? Dan krijg je van ons een code de dag vóór het festival. Geen code gehad? Kijk even in je spam! Mocht deze daar ook niet zijn kun je je op het festivalterrein melden bij de lockers met jouw naam en REF nummer. Dan krijg je je code daar alsnog. 

Camera's

Neem vooral jouw (digitale) fototoestel en videocamera, GoPro of telefoon mee om de beste momenten vast te leggen. Een (semi-) professionele camera is helaas niet toegestaan. 

Een selfiestick mag ook niet mee naar binnen. 

Medicijnen

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen in een dosis die je maximaal nodig hebt op 1 dag. Een doktersverklaring/medicatiepaspoort is noodzakelijk.

De beveiliging zal jouw documentatie beoordelen en de medicijnen controleren. Het kan zijn dat de EHBO jouw medicijnen (bijvoorbeeld als deze gevaarlijk zijn i.c.m. alcohol) in bewaring neemt en je deze enkel kan innemen bij de EHBO. 

Roken

Er zal op Central Park geen sigaretten verkoop zijn. Wil je toch roken deze dag? Zorg dan dat je voldoende voorraad meeneemt.

Roken is alleen toegestaan in de outdoor area’s.

Wat mag ik wel & niet meenemen?

Het is bijna onmogelijk om een complete lijst op te leveren met wat je wel en niet mee mag nemen. Met onderstaande richtlijnen kun je hopelijk uit de voeten: 

► Wel: nog niet opgeblazen opblaaselementen, vlaggetjes, go-pro's, wegwerp camera's, deodorant sticks en soortgelijke producten als ze nog in de officiële verpakking zitten! Zonnebrand mag je mee het terrein op nemen, houd er echter rekening mee dat spuitbussen die zonnebrand onder hoge druk vernevelen NIET toegestaan zijn. Ook is het altijd slim om je telefoon, een powerbank, oordoppen, zakdoekjes en een zonnebril mee te nemen. Rugzakken mag je gewoon meenemen, let wel: de beveiliging zal de inhoud hiervan controleren.

► Niet: Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden en nog wat andere dingen: Drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep mag niet mee), elektronische sigaretten (mits de vloeistof in een afgesloten, nieuwe(!) verpakking zit), selfie sticks, spuitbussen en parfumflesjes, flessen met vloeibare inhoud, lege dopper flessen, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), paraplu's, buggy's, stoelen en tenten.

Help ons Central Park schoon houden

Op Central Park plaatsen we afvalbakken waarin je plastic en restafval kan scheiden. Help jij een handje mee? Zo houden we het festivalterrein schoon én groen! 

Onze schoonmaakploeg leegt de bakken afzonderlijk van elkaar en het plastic en restafval worden apart verwerkt. 

Timetable

Mainstage

13:00 - 14:00 Miss Montreal
14:45 - 15:45 Douwe Bob
16:30 - 17:30 DI-RECT
18:15 - 19:15 Racoon
20:00 - 21:00 Kaiser Chiefs
22:00 - 23:00 BLØF

Marquee

12:30 - 13:15 Jeangu Macrooy
14:00 - 15:00 Splendid
15:45 - 16:45 RONDÉ
17:30 - 18:30 Wulf
19:30 - 20:30 Ronnie Flex & Deuxperience
21:30 - 22:30 De Jeugd van Tegenwoordig 

Pavilion

14:00 - 14:45 Three Little Clouds
15:30 - 16:15 Faces On Tv
17:00 - 17:45 Son Mieux 
18:30 - 19:15 Idaly
20:00 - 20:45 TAPE TOY
21:30 - 22:15 FATA BOOM

Download onze festivalapp!

Wil jij niks missen deze zaterdag? Met onze app van Woov kun je real-time zien waar je vrienden zijn op het festivalterrein én stel je gemakkelijk je eigen timetable samen. Je krijgt dan een seintje zodra jouw favoriete artiest begint! 

Kom goed voorbereid & download Woov hier

Overige vragen

Heb jij nog een andere vraag die hier niet tussen staat?

Kijk dan eens tussen onze veelgestelde vragen