Info

All you need to know...

Let op! Central Park kan niet doorgaan in 2021

Het kabinet heeft de voorwaarden bekend gemaakt waar een festival aan moet voldoen in september. Helaas moeten we jullie mededelen dat Central Park hier niet aan kan voldoen en dus niet door kan gaan.

Kaartkopers hebben mail gehad

Alle hoofdkaartkopers hebben op 25 augustus 2021 een mail gehad van ons over tickets & de geldigheid hiervan! Mocht je vragen hebben stuur een reply op die mail.

Ben jij de hoofdkaartkoper van jouw ticket(s) en heb je geen mail gehad? Het kan dat deze in je spam zit. De mails zijn direct gekoppeld aan jouw referentienummer en kunnen enkel door onze ticketpartner worden verstuurd. Echt niks gehad? Mail ze dan even op info@yourticketprovider.nl

We hopen iedereen volgend jaar op 18 & 19 juni 2022 te zien!

Datum & tijd

Zaterdag 18 juni 2022

Tijden: 12:00 tot 23:00
Minimum leeftijd: 18 jaar

Zondag 19 juni 2022

Tijden: 12:00 tot 21:00
Geen minimum leeftijd. Personen van 15 jaar en jonger dienen onder begeleiding van een volwassene te komen. Iedere bezoeker dient voorzien te zijn van een ticket. Locatie

Central Park zal op 18 & 19 juni 2022 worden georganiseerd in Park Transwijk, Utrecht. Een droomlocatie welke is voorzien van veel hoge bomen, een grote vijver én verharde paden.

Lees hieronder hoe je er komt met de auto, fiets of het OV.

Tickets

Heb je een vraag over je ticket uit 2020 of 2021?

De festivalkaarten, pendelbuskaarten en/of parkeerkaarten uit 2020 & 2021 blijven allemaal automatisch geldig voor Central Park op 18 juni 2022 of 19 juni 2022. Zaterdagtickets blijven geldig voor de zaterdag en zondagtickets blijven geldig voor de zondag. Hier hoef je niks voor te doen. 

Ben je deze momenteel kwijt, heb je een vraag over je voucher of wil je nieuwe tickets bestellen? Alle vragen staan hier uitgeschreven: www.centralparkfestival.nl/faq.

Minimum leeftijd

Central Park is op zaterdag 18 juni 2022 uitsluitend te bezoeken vanaf 18 jaar. Ook onder begeleiding is het niet mogelijk het terrein te betreden als je jonger bent dan 18.

Op zondag 19 juni is het festival toegankelijk voor alle leeftijden. We adviseren wel om met kinderen vanaf 12 jaar te komen, aangezien we geen entertainment voor jonge kinderen aanbieden. Personen van 15 jaar en jonger dienen onder begeleiding van een volwassene te komen.

Pendelbussen zaterdag

Let op: pendelbustickets vanaf het Centraal Station Utrecht voor zaterdag 18 september zijn uitverkocht. Heb je geen ticket voor de pendelbus en kom je toch graag met het OV? Park Transwijk is heel makkelijk te bereiken met de sneltram of bus richting IJsselstein en Nieuwegein. Kijk voor de exacte tijden op 9292.

Heb jij een pendelbusticket gekocht? Loop dan vanaf Centraal Station Utrecht naar het Jaarbeursplein en volg de borden ‘Pendelbus Central Park' voor de opstaphalte. De bussen rijden non-stop van 11:45 tot na afloop van het festival.

Pendelbussen zondag

Er rijden op zondag 19 september geen pendelbussen. Dit komt omdat Park Transwijk al heel makkelijk te bereiken is vanaf het Centraal Station met de sneltram of bus richting IJsselstein en Nieuwegein. Je moet in beide gevallen uitstappen bij de halte Vasco da Gammalaan. Vanaf deze halte loop je zo naar Park Transwijk.

Kijk voor de exacte tijden op 9292.

Parkeren zaterdag

Let op: parkeertickets zijn uitverkocht! Heb je geen online parkeerticket maar kom je wel graag met de auto? Parkeer dan je auto bij P+R Westraven en neem vanaf hier de tram (duur: 4 minuten) of bus (duur: 5 minuten) naar Park Transwijk. Alle informatie kun je hier vinden.

Heb jij online een parkeerticket gekocht? Dan mag jij parkeren bij de Truus van Lierlaan. Vanaf hier brengt een pendelbus je gratis naar het festivalterrein en weer terug naar de parkeerplaats. Je hebt hier dus geen los busticket voor nodig.

Parkeren zondag

Parkeren op zondag kan bij de Truus van Lierlaan. Vanaf hier brengt een pendelbus je gratis naar het festivalterrein en weer terug naar de parkeerplaats. Je hebt hier dus geen los busticket voor nodig.

Parkeertickets voor de zondag bestel je hier!

Kom met de fiets!

Central Park is makkelijk te bereiken per fiets. Fietsen is gezond en goed voor het milieu. Er is een grote (onbewaakte) fietsenstalling aanwezig direct naast het festivalterrein.

Hotel packages

Blijven slapen? Koop hier jouw ticket + hotel! Je hebt daarbij keuze uit verschillende hotels op slechts 15 minuten, of minder, afstand naar het festivalterrein.

Kiss & ride + taxi

Wordt je afgezet bij het festival, of neem je een taxi? Houd dan Beneluxlaan, Utrecht aan op je navigatie. Vanaf de afslag kun je de borden "Kiss&Ride & Taxi” volgen.

Betaalmogelijkheden

Je kan op het festivalterrein munten kopen die als betaalmiddel gelden voor food & drinks. De munten kun je zowel contant als met pin afrekenen. 

Let op: munten zijn niet inwisselbaar en alléén geldig op 18 september van 12:00 tot zondag 19 september 21:00.

Eten & drinken

Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. Ook lege (Dopper) flesjes mag je niet meenemen. Gelukkig hebben we op het festivalterrein genoeg lekkers te koop, dus dat moet helemaal goedkomen. 

Laat je verrassen door de meest bijzondere smaken en combinaties & bekijk hier welke mobiele keukens er afgelopen editie op de picknickweide stonden. Ook staat hierbij vermeld wat je opties zijn m.b.t. vegan en glutenvrij eten.

Heb je een allergie en wil je eigen eten meenemen? Mail dan even naar info@centralparkfestival.nl

 

Lockers

Vlak na de entree van het festival vind je een heleboel kluisjes waarin je jouw tas, kleding en persoonlijke items kunt opbergen. Je betaalt hiervoor €7,- (medium locker) of €9 huur. Dit kun je met pin en cash betalen en je kan jouw kluisje gedurende de dag zo vaak openen en sluiten als je wilt. 

Let op: een kluiscode is maar één dag geldig! Kom je een weekend? Dan dien je op zondag opnieuw een kluisje aan te schaffen. 

Heb jij een kluisje online gereserveerd? Dan krijg je van ons een code de dag vóór het festival. Geen code gehad? Kijk even in je spam! Mocht deze daar ook niet zijn kun je je op het festivalterrein melden bij de lockers met jouw naam en REF nummer. Dan krijg je je code daar alsnog. 

Mindervalide

Rolstoeldeck 

Ook komende editie bouwen we een rolstoeldeck met aparte ingang. Hiermee heb je goed zicht op de Mainstage. Het ticket is geldig voor 2 personen: een rolstoelgebruiker en begeleider. (let op: dit bandje geeft geen toegang tot het Skydeck) 

Geen rolstoelticket?

Geen rolstoelticket maar wel een rolstoelgebruiker? Dan kun je met een regulier ticket bij de reguliere ingang naar binnen. Bij de EHBO is een invalidetoilet. Je kan dus in jouw rolstoel overal komen met uitzondering van het rolstoeldeck en het VIP deck. 

Camera's

Neem vooral jouw (digitale) fototoestel en videocamera, GoPro of telefoon mee om de beste momenten vast te leggen. Een (semi-) professionele camera is helaas niet toegestaan. 

Een selfiestick mag ook niet mee naar binnen. 

Medicijnen

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen in een dosis die je maximaal nodig hebt op 1 dag. Een doktersverklaring/medicatiepaspoort is noodzakelijk.

De beveiliging zal jouw documentatie beoordelen en de medicijnen controleren. Het kan zijn dat de EHBO jouw medicijnen (bijvoorbeeld als deze gevaarlijk zijn i.c.m. alcohol) in bewaring neemt en je deze enkel kan innemen bij de EHBO. 

Roken

Er zal op Central Park geen sigaretten verkoop zijn. Wil je toch roken deze dag? Zorg dan dat je voldoende voorraad meeneemt.

Roken is alleen toegestaan in de outdoor area’s.

Wat mag ik niet meenemen?

Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden en nog wat andere dingen: Drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep mag niet mee), elektronische sigaretten (tenzij de vloeistof in een afgesloten, nieuwe(!) verpakking zit), selfie sticks, spuitbussen en parfumflesjes, flessen met vloeibare inhoud, lege dopper flessen, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), paraplu's, buggy's, stoelen en tenten.

Wat mag ik wel meenemen?

Nog niet opgeblazen opblaaselementen, vlaggetjes, go-pro's, wegwerp camera's, deodorant sticks en soortgelijke producten als ze nog in de officiële verpakking zitten! Zonnebrand mag je mee het terrein op nemen, houd er echter rekening mee dat spuitbussen die zonnebrand onder hoge druk vernevelen NIET toegestaan zijn. Ook is het altijd slim om je telefoon, een powerbank, oordoppen, zakdoekjes en een zonnebril mee te nemen. Rugzakken mag je gewoon meenemen, let wel: de beveiliging zal de inhoud hiervan controleren.

Help ons Central Park schoon houden

Op Central Park plaatsen we afvalbakken waarin je plastic en restafval kan scheiden. Help jij een handje mee? Zo houden we het festivalterrein schoon én groen! 

Onze schoonmaakploeg leegt de bakken afzonderlijk van elkaar en het plastic en restafval worden apart verwerkt. 

Overige vragen

Heb jij nog een andere vraag die hier niet tussen staat?

Kijk dan eens tussen onze veelgestelde vragen