De waterzak is terug

De handige, hersluitbare zak die je na aanschaf onbeperkt én gratis bij kunt vullen bij de extra fonteintjes op het festivalterrein zijn ook dit jaar te koop.

Naast dat het een collectersitem is, bevat de zak een handige ring waarmee je deze kan vastmaken aan je broek of riem én kan de zak worden afgesloten. Dit in tegenstelling tot een flesje water. Dat de dop van de flesje niet wordt meegegeven heeft meerdere redenen. Plastic doppen die op de grond belanden, worden de grond in getrapt wat de schoonmaak van het veld bemoeilijkt. Daarnaast is het ook zo dat flesjes water die worden weggegooid mét dop erop veel problemen veroorzaken tussen een grote groep mensen. Zodra je hierop staat rolt deze namelijk weg met vervelende gevolgen voor o.a. je enkels. De waterzak lost dit probleem op.

Dit collectersitem is tijdens het festival bestellen bij de speciale waterbar en kun je hierna bijvullen bij de vele tappunten. Flesjes en bekers mag je bij deze punten uiteraard ook bijvullen, maar alleen de waterzak is hersluitbaar.  

Terug