Partners

Central Park wordt georganiseerd voor elkaar, door elkaar. Zo trots als een pauw zijn wij op onze samenwerkingspartners.

ROC Midden-Nederland

Studenten van de opleiding evenementenorganisatie zijn jaarlijks tijdens het festival actief om kennis te maken met een grote festivalproductie in de praktijk.

Zo’n 30 studenten helpen ons bij het scannen van tickets en om bezoekers wegwijs maken op het terrein.

Herman Brood Academie

Beginnende DJ’s & muzikanten van deze opleiding krijgen tijdens het festival de mogelijkheid om hun talenten te laten zien bij ons op de picknickweide.

Wij willen jong talent een podium bieden om onze bezoekers kennis te laten maken met nieuwe muziek en de studenten te laten ervaren om live op te treden.

Trees 4 all

Met dit in Utrecht gevestigde stichting planten we jaarlijks zo’n 1000 nieuwe bomen in Nederland en het buitenland.

400 bomen doneren wij als festival en de overige bomen worden gedoneerd door onze bezoekers.

Tijdens het kopen van een ticket bieden wij de mogelijkheid om een x aantal bomen als donatie toe te voegen.

Stichting Tutu

Stichting TuTu heeft als missie om ongeneeslijk zieke ouders te helpen bij het maken van tastbare en blijvende herinneringen met én voor hun kinderen. Om hieraan te kunnen bijdragen bieden wij een meet & greet én backstage belevenis aan voor het hele gezin.

Radio 538

Radio 538 is vanaf dit jaar mediapartner van Central Park. Samen bereiken we onze bezoekers nog beter en brengen we bezoekers al helemaal in de festivalsferen van Central Park.