Central Park Festival

Bestel tickets

Algemene informatie

Datum 14 & 15 juni 2025
Locatie: Park Transwijk, Utrecht

Zaterdag 14 juni
12:00 – 23:00
18+

Zondag 15 juni
12:00 – 21:00
Alle leeftijden

Entree Tickets

Bestel hieronder jouw tickets voor Central Park 2024. Wij raden het af om tickets via derden aan te schaffen, omdat wij de echtheid hiervan niet kunnen garanderen.
Let op: gekochte tickets zijn niet inwisselbaar.

Lockers

Jouw kluisje voor Central Park bestel je direct bij onze lockerpartner vanaf 13:00! Er zijn voldoende kluisjes beschikbaar. Ga naar centralpark.nl/tickets en kies voor “kluisjes”.

VIP Gold skydeck tickets

Het beste uitzicht op jouw favoriete artiesten heb je vanaf het VIP Skydeck! Trakteer jezelf op de ultieme festivalbeleving, voorzien van alle gemakken.

VIP Gold Skydeck tickets komen beschikbaar tijdens de reguliere kaartverkoop, die later dit jaar start. Laat je contactgegevens achter in het formulier ónder de ticketshop en ontvang kort voor de reguliere kaartverkoop alle informatie over het VIP Gold Skydeck arrangement.

VIP preregistratie

Bedrijfsarrangement of grote groep?

Voor meer informatie over het VIP Platinum arrangement, mail je naar vip@thezooevents.nl.

Om de aanvraag zo snel mogelijk te kunnen behandelen, willen we je vragen om in de mail aan te geven dat je interesse hebt in het VIP Platinum Skydeck arrangement op Central Park en een schatting te maken van het aantal personen waarmee u komt.

Tickets

VIP pre-registratie

Veelgestelde vragen


Central Park is op zaterdag 18 +

Central Park is op zaterdag uitsluitend te bezoeken vanaf 18 jaar. Ook onder begeleiding is het niet mogelijk het terrein te betreden als je jonger bent dan 18.

Central Park is op zondag voor alle leeftijden

Op zondag is het festival toegankelijk voor alle leeftijden. We adviseren wel om met kinderen vanaf 12 jaar te komen, aangezien we geen entertainment voor jonge kinderen aanbieden. Personen van 15 jaar en jonger dienen onder begeleiding van een volwassene te komen.

Bestel je tickets via deze site

De officiële ticketpartners van Central Park is Your Ticket Provider.

Let op: We raden je af om tickets van derden te kopen. De echtheid van deze tickets kunnen we niet garanderen. Opkopers als Viagogo en TopTicketShop zijn niet betrouwbaar.

De verschillende fases typeren de ticketrondes. Fase 1 tickets zijn de eerste en daarom ook de goedkoopste. In de rondes die daarna volgen gaat de ticketprijs telkens wat omhoog. Hoe eerder je dus je kaarten koopt, hoe goedkoper je uit bent.

Let op: in welke fase jij jouw ticket hebt gekocht heeft dus niks te maken met jouw plek op het terrein.

LET OP: Om veiligheidsoverwegingen ontvang je jouw tickets 48 uur vóór het evenement.

Kun je er onverhoopt toch niet bij zijn? Na het personaliseren van je tickets ontvang je een mail van YourTicketProvider. Om jouw tickets door te verkopen via TicketSwap, klik je op de knop in de mail.

Ben je jouw bestelling kwijt? Via ticketopvragen.nl kun je aan de hand van het REFnummer op je bankafschrift opnieuw de bevestiging naar jezelf versturen.

Heb je andere vragen omtrent tickets of kom je er niet uit? Mail dan naar info@yourticketprovider.nl.

Je kunt je voucher inzetten voor de editie van 2024 of nog bewaren voor de editie in juni 2025. De keuze is dus aan jou! Je kunt je vouchertegoed inzetten voor de zaterdageditie en de zondag editie.

In de ticketshop kun je jouw vouchercode verzilveren. Blijft er geld over op jouw voucher? Dan kun je het overige tegoed voor een andere editie inzetten. Heb je te weinig tegoed op je voucher? Dan kun je het overige bedrag bij betalen.

Jouw vouchercode heb je van Your Ticket Provider direct in de mail gehad toen je de keuze voor een voucher maakte. Ben je je code kwijt? Mail dan even naar info@yourticketprovider.nl.

Dat kan! Er worden paden gecreëerd op het terrein waardoor dit goed begaanbaar is in een rolstoel. Daarnaast zijn er ook invalide wc’s en is er een rolstoeldeck. Hier kun je aparte tickets voor bestellen via onze ticketshop.

GEEN ROLSTOELDECK TICKET?
Geen rolstoelticket maar wel een rolstoelgebruiker? Dan kun je een regulier ticket kopen en bij de reguliere ingang naar binnen. Bij de EHBO is een invalidetoilet. Je kan dus in jouw rolstoel overal komen met uitzondering van het rolstoeldeck en het Skydeck.

ROLSTOELDECK TICKET?
Ook komende editie bouwen we een rolstoeldeck met aparte ingang. Hiermee heb je goed zicht op de Mainstage. Het ticket is geldig voor 2 personen: een rolstoelgebruiker en begeleider. Je kan het rolstoeldeck verlaten en gebruik maken van het veld om daarna weer terug te keren naar het rolstoeldeck. Let op: dit bandje geeft geen toegang tot het Skydeck.

Lees hier de Algemene Voorwaarden.

Lees hier de Privacy Verklaring.